Kanker

Wat ik voor jou kan betekenen als je kanker hebt

 

Als je een ernstige ziekte zoals kanker hebt en chemokuren, bestralingen of operaties moet ondergaan doet dat een enorme aanslag op je energielevel.

Ondersteuning op mentaal, emotioneel en fysiek gebied kan dan zeer welkom zijn.

Met stemvorkentherapie kan het lichaam weer enigszins in balans gebracht worden, waardoor de bijverschijnselen minder impact op je zullen hebben.

Er zijn verschillende stemvorkenbehandelingen die dit mogelijk kunnen maken.

  • Ondersteuning van het lymfesysteem.
  • Ontgiften van de lever zodat de bijwerkingen van de chemo, narcose en/of bestralingen minder heftig worden.
  • Behandelingen die helpen bij het loslaten van innerlijke conflicten zoals angsten boosheid en schuldgevoelens die vaak met ziekte verbonden zijn.
  • Ontspannende stemvorken voetreflex massage om tot rust te komen.

Daarnaast kan ik ondersteuning bieden op het gebied van voeding, supplementen en ontspanningsoefeningen.

Mijn persoonlijke ervaring: Toen ik zelf in 2008  de diagnose  borstkanker kreeg en ik 2 operaties moest ondergaan, een okseloperatie en borstamputatie, heb ik mijzelf de weken voor de operaties  elke dag behandeld met stemvorken. Ik wilde zo fit mogelijk het ziekenhuis ingaan. Ik ben nog steeds blij dat ik op die positieve manier aan mijzelf gewerkt heb want vanwege complicaties werden het geen 2 maar 3 operaties. Ik heb heel veel last gehad van de narcoses en mijn energie leek gedaald tot het nulpunt. Toen ik na een week uit het ziekenhuis kwam heb ik de behandelingen bij mijzelf nog een hele tijd doorgezet.
Ik wil mij niet vergelijken met mensen die chemo of bestralingen krijgen want ik begrijp dat de weg die zij moeten ondergaan vele malen zwaarder is. Ik wil hier alleen mee duidelijk maken dat je zelf een positief aandeel kunt hebben in je herstelproces. Mij gaf dat een heel fijn gevoel!   

Kosten bedragen € 65.00 voor een uur of € 90.00 voor anderhalf uur.