Gesprekstherapie en coaching

 

Gebeurtenissen uit het verleden, negatieve gedachten, onzekerheid, sombere gevoelens, angsten of stress kunnen zo sterk spelen in het leven van een mens dat je in een wirwar van piekeren belandt en je het gevoel hebt niet uit die negatieve spiraal te kunnen komen.

Gesprekstherapie helpt om helderheid te krijgen in je gedachten en gevoelens zodat jij in staat bent onderscheid te maken waardoor je gedachten en gedrag positief kunt veranderen.

We kijken samen naar de oorsprong van die gedachten en gevoelens zonder teveel stil te staan bij het verleden omdat het belangrijk is te leren leven in het hier en nu. Je gaat doelen stellen en wij kijken hoe je deze kunt bereiken.

Ik laat je een ontdekkingsreis maken in jouw eigen wereld van zijn. Je krijgt inzicht in jouw competenties, krachten en valkuilen, normen en waarden, passies en jouw grenzen.
Door al deze inzichten komt er helderheid, krijg je zelfvertrouwen en kun je de regie over jouw eigen leven in de hand nemen. Zodat je gelukkiger en evenwichtiger door het leven kunt gaan.