Burn-out

 

De Kizuri behandeling bij een burn-out

We beginnen met een intake gesprek waarin we jouw specifieke problematiek bespreken. Samen bepalen we dan de vervolgbehandelingen.
Gemiddeld zijn dat 6 tot 8 afspraken, maar het komt ook voor dat mensen om de paar weken blijven komen als een prettige ondersteuning in hun groeiproces.
Om optimaal tegemoet te komen aan wat nodig is voor jouw specifieke herstelproces werk ik vanuit verschillende invalshoeken: adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie, mindfulness, voeding en klanktherapie. Hiermee gaan we rustpunten in je dagelijks bestaan brengen.

Adem is de basis van je gezondheid

Een goede ademhaling maakt dat je beter geaard bent. Als je beter geaard bent trek je je de dingen minder aan en kun je moeilijke situaties beter overzien. Mensen die voortdurend last van stress hebben, ademen vaak te snel of houden hun adem in.
Er bestaan eenvoudige oefeningen die je gemakkelijke kunt leren. Een natuurlijke gezonde adembeheersing heeft effect op heel je welbevinden.
Om nog meer rust in je lichaam en geest te krijgen kan ik je korte meditaties leren die je in een paar minuten helemaal tot rust kunnen brengen.

Voeding

In mijn omgeving ken ik veel mensen die door (soms kleine) veranderingen in hun voedingspatroon zich steeds energieker gaan voelen.
Indien wenselijk kijk ik samen met jou hoe je op een simpele manier je eetgewoonte kunt verbeteren. Stap voor stap. Geen diëten, maar kleine blijvende veranderingen. Ik geef achtergrondinformatie over diverse voedingsproducten en leer je stil te staan bij wat je eet: letterlijk en figuurlijk. Maaltijden kunnen óók rustpunten zijn!

Klank is trilling

Aanvullend geef ik altijd een klankbehandeling. Dit kan zijn met stemvorken, klankschalen of een combinatie van beide.
De trillingen van de klankschalen en stemvorken werken ordenend, onafhankelijk van het bewustzijn.
Daar waar gesprekken ontoereikend zijn kunnen de harmonische klanken en trillingen diep doordringen in je onderbewustzijn. Het bevordert je herstelproces en werkt kalmerend en rustgevend.

Kortom:

  • Ik bied je een totale aanpak van je burn-out
  • Je leert hoe je dagelijks kleine rustpunten in kunt bouwen
  • Zodat je beter in je kracht komt
  • Minder piekert
  • Meer zelfvertrouwen krijgt
  • En meer energie
  • Je komt dichter bij je gevoel en wordt weer een blij en harmonieus mens

Van de adem- en meditatieoefeningen en/of voedingsadviezen krijg je een schriftelijke uitleg.
Heb je nog vragen schroom niet om me te bellen of mailen.
Het is jouw individuele proces waarin ik het fijn vind iets voor je te kunnen betekenen!