Unieke chakrabehandeling met stemvorken

 

Chakra’s zijn energiecentra. Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent wiel. Chakra’s draaien als een draaikolk en functioneren op een trillings-/vibratieniveau. Er zijn 7 hoofdchakra’s gesitueerd langs de wervelkolom waar de zenuwknooppunten liggen. Als chakra’s niet open genoeg zijn hebben ze gebrek aan activiteit waardoor andere chakra’s overactief worden. De chakra’s zijn dan niet in balans wat zich uit in zich niet goed voelen, niet lekker in je vel zitten of vermoeidheid.

De zuivere trillingen van de stemvorken brengen de chakra’s op een zachte doeltreffende manier in balans. Het is een unieke behandeling.
Je ligt gekleed op een zachte comfortabele behandeltafel met een deken over je heen. Stemvorken met verschillende frequenties worden op verschillende plaatsen boven je lichaam gehouden. Er is geen rechtstreeks contact met de stemvorken en je lichaam. Tijdens de behandeling wordt duidelijk welke chakra’s meer aandacht nodig hebben; die dan middels stemvorken met de juiste frequentie gegeven wordt.

Kosten

Zie de tarievenpagina.